Schildersbedrijf in Amsterdam is specialist verfspuiten

Wil jij graag de allermooiste latex-geverfde wanden en plafonds voor een representatieve bedrijfsuitstraling? Als schildersbedrijf in Amsterdam zijn wij specialist in verfspuiten en zorgen wij voor het mooiste resultaat. Wij zullen accuraat en professioneel te werk gaan waardoor u niet hoeft te twijfelen of latex spuiten wel de juiste beslissing is. Latex verf spuiten heeft namelijk heel veel voordelen ten op zichtte van het aanbrengen van traditionele muurverf. Zo kan het kan snel worden uitgevoerd, is het goedkoper dan het werken met traditionele rollen en geeft het een strak resultaat. Dit komt omdat de aanzet niet meer zichtbaar en je ook geen strepen op de muur zult zien. Wilt u binnen 1 of 2 werkdagen weer strakke muren hebben? Neem dan contact op met ons schildersbedrijf in Amsterdam door een mailtje te sturen of te bellen.

Latexverf laten aanbrengen door schildersbedrijf in Amsterdam

Welke ondergronden in jouw bedrijfspand kunnen wel een opknapper gebruiken? De gipsplaten of het behang? Met latex kun je bijna elke ondergrond wel onderhanden nemen. Wij gebruiken namelijk speciale middelen voor het aanbrengen van latexverf waardoor een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Door geen gebruik te maken van rollen weet je zeker dat de verf regelmatig wordt verdeeld. Op die manier zal de muur mooi worden gedekt en zijn er geen banen zichtbaar. Als je meer wilt weten over deze innovatieve techniek of als je er aan denkt om latexverf te laten aanbrengen, neem dan contact met ons op! Als stukadoor in omgeving Amsterdam staan wij je graag te woord over de verschillende opties en komen wij aan jouw wensen tegemoet.

Schildersbedrijf Amsterdam

Werkwijze bij het aanbrengen van latexverf door schildersbedrijf in Amsterdam

Zodra wij aankomen bij jouw bedrijf zullen we er eerst voor zorgen dat de ondergrond schoon is. Als er nog stof op ligt, wordt dit er afgehaald want anders doet dit de kwaliteit van het verfwerk ten onder. Ook wordt er gekeken hoe het staat met het vochtpercentage. Verder bepalen wij of er eerst een middel op de ondergrond moet worden aangebracht voordat wij starten met latexverf spuiten. Vervolgens nemen we alles nog even door en plakken we de delen die niet geverfd hoeven te worden af. Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact op en vraag een offerte aan!

Menu