Over ons

Dek Project

Welkom op de website van Dek Project.  Wij kunnen je op tal van verschillende manieren compleet ontzorgen op het gebied van wandafwerking, en dat van A tot Z. In ons vind je een betrouwbare partner, die snel en zeer nauwkeurig werkt. We werken met het meest moderne gereedschap en met alleen de beste merken. Afspraak is bij on nog echt afspraak. We zijn VCA gecertificeerd en staan voor topkwaliteit. Goed idee dus om zaken met ons te gaan doen.

Specialist op het gebied van stukadoorswerk, en spuitwerk

We zijn specialist op het gebied van stukadoorswerk, spuitwerk en kunnen je eveneens helpen bij het aanbrengen en leveren van de beste producten. Je kunt ook voor schilderwerken altijd bij ons terecht.  Wij van Dek Project staan bekend als specialist in latex spuiten. Kies je voor deze manier van werken dan worden de muren en plafonds bewerkt met latexverf. Het resultaat is zeer strak en helemaal egaal, zonder vlekken en zonder banen en strepen.

Spiegelglad oppervlak voor een vriendelijke prijs

Je kunt eveneens voor ons kiezen voor pleister spuiten. Je laat dan de muren en plafonds glad stuccen door pleister spuiten. Het resultaat is een spiegelglad oppervlak en dat voor een aantrekkelijke prijs.  Ook voor lak spuiten kun je bij ons terecht. Als zeer ervaren latexspuiters kunnen we bovendien ramen, deuren en kozijnen van lak voorzien. Deze werkwijze staat nadrukkelijk voor streeploos schilderwerk.  Daarnaast kunnen we ook nog eens gevels spuiten, dit zowel van woningen als van bedrijfspanden.

Zeer verstandig om zaken met ons te gaan doen

In ons vind je altijd een zeer betrouwbare partner die vakwerk levert voor de meest aantrekkelijke prijs. Onze specialisten zijn zeer ervaren en hebben echt kennis van zaken. Dat betekent dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden, zeker ook voor jou. Neem gerust contact met ons op wanneer je interesse hebt in een van onze diensten!

Menu